Samen op reis in het concertebouw Amsterdam

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens

XPLO Events heeft in opdracht van Stichting Brentano's Steun des Ouderdoms een bijzonder concert voor ouderen georganiseerd ter viering van het 200-jarig bestaan van de stichting. Dit evenement vond plaats in het beroemde Concertgebouw Amsterdam.

Het concert nam het publiek mee van de "Amsterdamse Grachten" naar the USA en Frankrijk. De muzikale begeleiding werd verzorgd door de indrukwekkende "Sven Hammond Big Band", met optredens van gastartiesten zoals Willeke Alberti en Dennis van Aarssen. 

Het evenement was een groot succes, vol emotie en plezier. De vele aanwezige ouderen genoten zichtbaar, en de gangen van het Concertgebouw stonden vol met honderden geparkeerde rollators. Voor degenen die niet aanwezig konden zijn werd het concert opgenomen en later afgespeeld in verzorgingstehuizen. De presentatie was in handen van Magda Nij Bijvank en Evelien Harberink van ‘Theaterzaken’.

/ 11 april 2023       / Concertgebouw Amsterdam
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bakkie doen?

Wil je meer weten over wat we voor jouw unieke feest of evenement kunnen betekenen? Of wil je een keertje met ons sparren of kennis maken? De koffie staat altijd klaar. Of we komen bij je langs om kennis te maken. In de directe contacten ontstaan vaak de leukste creatieve ideeën. Dus schroom niet en neem contact met ons op.

We love music.

© 2022 Xplo Entertainment B.V.