Feyenoord Kameraadjes Voetbalfeest

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens

Jaarlijks organiseert Feyenoord het Kameraadjes Voetbalfeest. Een evenement voor de jongste Feyenoord supporters met allerlei sportactiviteiten op de buitenring van het stadion. Afsluitend is er een binnenprogramma. Sinds 2015 verzorgt Xplo Events dit binnenprogramma. Een show met challenges, spellen, muziek en uiteraard de grote idolen van de dag; de selectie van Feyenoord. Presentator Pepijn Gunneweg praat de show aan elkaar. Verschillende muzikanten hebben in de afgelopen jaren tijdens dit evenement het podium betreden, zoals Nielson, Maan, Ronnie Flex, Lee Towers en vele andere.

Xplo Events is verantwoordelijk voor het volledige binnenprogramma, wat onder andere omvat: het script schrijven, de programmering opzetten, artist handling en de technische afstemming met de verschillende leveranciers.

/ 2015 - 2023       / Feyenoord Stadion Rotterdam
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bakkie doen?

Wil je meer weten over wat we voor jouw unieke feest of evenement kunnen betekenen? Of wil je een keertje met ons sparren of kennis maken? De koffie staat altijd klaar. Of we komen bij je langs om kennis te maken. In de directe contacten ontstaan vaak de leukste creatieve ideeën. Dus schroom niet en neem contact met ons op.

We love music.

© 2022 Xplo Entertainment B.V.