Oude Haven Zomerfestival

Organisatie?

Zoek jij een leuke act? Laat ons je helpen!

Naar contactgegevens

Artiesten / Bands

Heb jij een uniek geluid? Laat het ons horen

Contactformulier

Techniek nodig?

Neem contact met ons op; wij regelen het

Naar contactgegevens

Een jaarlijks terugkerend festival in de Oude Haven van Rotterdam. Bedacht, ontwikkeld en georganiseerd door Xplo Events. In samenwerking met de ondernemers van de Oude Haven en Rotterdam Festivals moest de Oude Haven verlevendigd en op een positieve manier onder de aandacht gebracht worden.

Het succesvolle concept werd een (her)ontdekkingsfestival dat de Oude Haven deed stralen. Door middel van muziek, kunst, rondleidingen en andere acts, werden bezoeker uitgenodigd de locatie en haar historie te ervaren. De bijzondere plekken in en rondom de Oude Haven werden het decor van unieke optredens, zoals luisterbootjes die door de haven voeren, concerten op het dak van het Witte Huis met uitzicht over de Maas, pop-up acts tussen de kubushuizen en meer.

Een positieve sfeer, een ongedwongen na-zomerdag en -avond met een laagdrempelig karakter. De programmering was veelal nieuw, maar wel toegankelijk voor een breed publiek, zonder plat vermaak te zijn. In de middaguren was er ook veel voor kinderen te beleven.

/ 2013 - 2019       / Oude Haven Rotterdam
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bakkie doen?

Wil je meer weten over wat we voor jouw unieke feest of evenement kunnen betekenen? Of wil je een keertje met ons sparren of kennis maken? De koffie staat altijd klaar. Of we komen bij je langs om kennis te maken. In de directe contacten ontstaan vaak de leukste creatieve ideeën. Dus schroom niet en neem contact met ons op.

We love music.

© 2022 Xplo Entertainment B.V.