Image

© FOTOGRAAF

Tailor-made events


Specialiteit in muzikale shows

one-stop
shop

Ontzorgen waar nodig

Wij helpen sinds 1994 de meest uiteenlopende klanten om een mijlpaal of bijzonderheid te transformeren naar een unieke muzikale show.

De creatieve vrijheid krijgen om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar unieke concepten is bijzonder. Steeds hoop je precies de goeie snaar te raken en voor een onvergetelijke ervaring te zorgen.

Bij een show voor een corporate of publieks-event kan Xplo in verschillende fases gedurende het gehele traject worden ingezet op het gebied van muziek, ook in combinatie met partner organisatoren.

Het menu van XPLO Events

XPLO Events heeft van concept tot show verschillende expertises in huis die ingezet kunnen worden voor jullie evenement.
Wij creëren jouw gedachten. Van concept tot event. Door te luisteren naar onze opdrachtgevers vertalen de wensen en eisen naar een unieke belevenis waarbij muziek het belangrijkste instrument is. We kunnen het complete evenement verzorgen of alleen ontzorgen waar nodig.
✓ Concept ontwikkeling
✓ Bij elkaar brengen van meningen & ideeën

✓ In-house
muziek studio

✓ Muziek schrijven
✓ Script schrijven

Het team

Bij Xplo Events werken we met een gezellig, hardwerkend team aan creatieve en muzikale projecten. Van het creëren van muziek tot het opzetten van technische producties.
Lees meer
Image

Bakkie doen?

Wil je meer weten over wat we voor jouw unieke feest of evenement kunnen betekenen? Of wil je een keertje met ons sparren of kennis maken? De koffie staat altijd klaar. Of we komen bij je langs om kennis te maken. In de directe contacten ontstaan vaak de leukste creatieve ideeën. Dus schroom niet en neem contact met ons op.

Lloydstraat 5, 3024 EA, Rotterdam
010 414 99 90
info@xploevents.nl

Even op de radar blijven?

Meld je aan op onze mailing-lijst en ontvang maandelijks informatie over het organiseren van evenementen.

* Vereist veld
Partners

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Partners

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bakkie doen?

Kom gezellig langs op ons kantoor in Rotterdam
Lloydstraat 5
3024EA Rotterdam
Image
Image

We love music

© 2022 Xplo Entertainment B.V.